اخبار و رویدادها: جلسه مشترک معاونین پژوهشی دانشگاه شاهرود با دانشگاه علوم پزشکی

جلسه مشترک معاونین پژوهشی دانشگاه شاهرود با دانشگاه علوم پزشکی
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۳- ۱۳:۲۷:۰۷

پیرو دیدار خرداد ماه اعضای هیات علمی دانشگاه شاهرود و دانشگاه علوم پزشکی، در همین راستا جلسه مشترکی در 25 تیر ماه بین این دو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، معاونین پژوهشی دانشگاه شاهرود و دانشگاه علوم پزشکی،  چهارشنبه 25 تیر ماه جاری، در محل دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در خصوص همکاری های مشترک علمی و پژوهشی بین این دو دانشگاه بحث و گفتگو کردند.

این جلسه که با حضور معاون پژوهشی، مدیر امور پژوهشی و مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه شاهرود و همچنین معاون پژوهشی، مسئول اداره تحقیقات، رئیس اداره توسعه و فناوری سلامت و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید، جزئیات توافق نامه همکاری بین دو دانشگاه، فرآیند تصویب و اجرای طرح های پژوهشی مشترک، مشخصات و اسامی کارگروه های مشترک پژوهشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شایان ذکر است متن نهایی توافق نامه و دیگر موارد پس از انجام تصحیحات لازم و بررسی کارشناسان آماده و اطلاع رسانی می گردد.