اخبار و رویدادها: بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه از امکانات سازمان فنی و حرفه ای شاهرود

بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه از امکانات سازمان فنی و حرفه ای شاهرود
سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۳- ۱۷:۱۱:۰۱

بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه از امکانات سازمان فنی و حرفه ای شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده های مهندسی برق و مکانیک دانشگاه شاهرود، در صبح روز سه شنبه هفدهم تیرماه از امکانات آموزشی سازمان فنی و حرفه ای شاهرود بازدید کردند. دکتر محمود نوروزی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، هدف از این بازدید را تعامل بیشتر با سازمان فنی و حرفه ای در جهت استفاده از امکانات آموزشی سازمان به منظور افزایش مهارت دانشجویان به خصوص در مقطع کارشناسی دانست. عقد تفاهم نامه با سازمان فنی و حرفه ای شاهرود از دیگر برنامه هایی بود که دکتر محمود نوروزی به آن اشاره کرد.
 در این بازدید، رییس دانشکده مهندسی برق، دکتر احمدی فرد، رییس دانشکده مهندسی مکانیک، دکتر شاه مردان و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه حضور داشتند.