اخبار و رویدادها: سرپرست دانشگاه شاهرود طی پیامی درگذشت دکتر علیرضا جلالی را تسلیت گفت

سرپرست دانشگاه شاهرود طی پیامی درگذشت دکتر علیرضا جلالی را تسلیت گفت
چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۳- ۱۱:۰۷:۴۱

دکتر محمد مهدی فاتح سرپرست دانشگاه شاهرود طی پیامی درگذشت عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی این دانشگاه دکتر علیرضا جلالی را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است: درگذشت اندوهناک همکار عزیزمان آقای دکتر علیرضا جلالی عضو هیأت علمی گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه را تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم مغفور از درگاه ایزد منان علو درجات را مسألت می نمایم.

همچنین در پیام جداگانه ای از سوی گروه معارف اسلامی دانشگاه شاهرود و دانشکده علوم قرآنی شاهرود این ضایعه جانگداز به جامعه دانشگاهی و خانواده آن مرحوم تسلیت گفته شده است.

دکتر علیرضا جلالی دانش آموخته دکترای فلسفه و کلام اسلامی از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه شاهرود و مدرس دروس علوم انسانی و معارف اسلامی در دانشگاه های شهرستان شاهرود بود که پس از تحمل یک دوره بیماری در شامگاه دوم رمضان، ماه رحمت و مغفرت الهی به لقاء الله پیوست. روحش شاد

نظرات قبلی (1)