اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده اتوماسیون و هوش مصنوعی

برگزاری جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده اتوماسیون و هوش مصنوعی
شنبه ۷ تیر ۱۳۹۳- ۲۳:۵۳:۴۶

برگزاری جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده اتوماسیون و هوش مصنوعی

برگزاری جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده اتوماسیون و هوش مصنوعی با حضور سرپرست دانشگاه

هشتمین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده اتوماسیون و هوش مصنوعی در روز شنبه 7/4/93 با حضور سرپرست دانشگاه، معاون پژوهشی و فناوری و  اعضا در محل پژوهشکده برگزار گردید. در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، رئیس پژوهشکده ضمن تشکر از حضور دکتر فاتح و دکتر دستفان در این جلسه توضیحات کلی درباره ساختار پژوهشکده و روند تبدیل وضع آن از موافقت اصولی به موافقت قطعی ارائه کرد. دکتر الفی سپس در خصوص نیازها، مشکلات و ساختار تشکیلاتی پژوهشکده از جمله ردیف اعتباری، موظفی اعضای پژوهشکده، فرایند اجرای طرح‌های پژوهشی از طریق پژوهشکده و فضای اختصاص یافته به پژوهشکده توضیحاتی بیان نمود. وی ضمن بیان سیاست‌های حمایتی دانشگاه از پژوهشکده خواستار ادامه آن شد. سپس دکتر پویان به تبیین جایگاه پژوهشکده‌ها پرداخت. ایشان با بیان نگاه تخصصی کلان به مقوله پژوهش از دریچه پژوهشکده‌ها، خواهان فرهنگ سازی در این زمینه شد. دکتر دارابی رئیس مرکز پیشرانش‌های شناوری نیز ضمن بیان نیاز پژوهشکده‌ها به حمایت، جذب نیروهای کارامد به عنوان هیات علمی پژوهشی را ضروری دانست و تاکید کرد بدون ابزار و لوازم نمی‌توان گام‌های موثری در عرصه پژوهش برداشت. در ادامه معاون پژوهشی و فناوری از برگزاری جلسه مذکور جهت آشنایی با مسایل و مشکلات جاری در پژوهشکده، رفع برخی ابهامات و پاسخ به برخی سئوالات تشکر کرد. دکتر دستفان مهمترین مساله پژوهشکده‌ها در حال حاضر را عدم وجود ساختار تشکیلاتی دانست که باید از طریق طرح تفصیلی دانشگاه پیگیری شود. همچنین سیاست‌های تشویقی نه به صورت مداوم بلکه مرحله‌ای برای حمایت از پژوهشکده‌ها را در دستور کار این معاونت قرار دارد. ایشان نیز بر اخذ مجوز استخدام اعضای هیات علمی پژوهشی تاکید کرد. دکتر دستفان در پایان صحبت‌های خود از آمادگی این معاونت جهت همکاری با پژوهشکده خبر داد. سپس دکتر فاتح با تشکر از تلاشهای صورت گرفته و برگزاری اولین جلسه پس از موافقت قطعی با پژوهشکده، به بیان راه کارهای توسعه تشکیلات دانشگاه، جذب هیات علمی پژوهشی، استخدام کارشناس و تامین بودجه با هدف حمایت از پژوهشکده ها پرداختند. دکتر فاتح با بیان اهمیت و جایگاه پژوهشکده‌ها در دانشگاه های پیشرو، خواست که از تجربه  آنها برای تعیین ارتباط پژوهشکده ها با پیکره دانشگاه و صنعت استفاده شود و خواستار پیگیری این امر توسط دکتر الفی شد. ایشان بر سیاست‌گذاری و ریل‌گذاری توسط معاون پژوهشی و فناوری تاکید نمود و جایگاه پژوهشکده را به عنوان زیرمجموعه معاونت پژوهشی و فناوری تعیین نمودند. در ادامه مطرح نمودند که تقویت مسیر فعلی در انجام طرح های پژوهشی با محوریت دانشکده ها و معاونت پژوهشی و فناوری همچنان در دستور کار دانشگاه قرار دارد و به رشد پژوهشکده ها نیز توجه خواهد شد. در پایان ایشان با اشاره به موافقت قطعی پژوهشکده به عنوان یک موفقیت، خواستار مغتنم شمردن این فرصت در جهت پیشبرد اهداف کلان دانشگاه شد. پس از جلسه نیز حاضرین به صورت میدانی از امکانات و فضای پژوهشکده بازدید به عمل آوردند.