اخبار و رویدادها: اطلاعیه پیش ثبت نام خوابگاه ها

سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۲:۵۵:۰۸

اطلاعیه پیش ثبت نام خوابگاه ها

اطلاعیه پیش ثبت نام خوابگاه  برادران

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان پسردوره روزانه که تاکنون حداکثردوترم تحصیلی ازخوابگاه  دانشجویی استفاده نموده اند و متقاضی استفاده ازخوابگاه در سال تحصیلی94- 93می باشند می رساند : این عزیزان می توانند از تاریخ 1/2/93  لغایت 17/2/93 به سامانه خدمات الکترونیکی معاونت دانشجویی به

آدرس:http://stu.shahroodut.ac.ir مراجعه و در قسمت درخواست خوابگاه نسبت به پیش ثبت نام اقدام نمایند .

آخرین مهلت پیش ثبت نام تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 17/2/ 93 می باشد.

1- دانشجویانی که تحت پوشش کمیته امدادامام خمینی ، بهزیستی وستاد شاهد وایثارگر می باشند ، ضروریست فایل اسکن شده معرفی نامه خود را (تاریخ معرفی نامه باید مربوط به سال 1393 باشد ) هنگام ثبت نام خوابگاه ، ازطریق سیستم ودر قسمت  ارسال فایل وارد سیستم نمایند وسپس درصورت واگذاری اصل معرفی نامه باید تحویل اداره امورخوابگاهها گردد.

2-  معرفی نامه کمیته امداد فقط ازکمیته امداد شهرستان شاهرود مورد قبول می باشد.

3 - اسامی دانشجویان مشمول دریافت خوابگاه ، پس از بررسی و با توجه به ظرفیت موجود ، در سامانه معاونت دانشجویی  اعلام خواهدشد.

4-  درصورتیکه تعداد متقاضیان بیشترازظرفیت خوابگاه باشدافراد به قید قرعه وبراساس اولویتهای تعیین شده مشخص خواهند شد.

5-  پیش ثبت نام هیچگونه تعهدی درخصوص واگذاری خوابگاه دربرنخواهد داشت .

6-  با توجه به ظرفیت خوابگاه ها ممکن است دانشجویان تحصیلات تکمیلی وکارشناسی دریک مکان اسکان داده شوند .

7- به دانشجویان ساکن درمحدوده دامغان ،میامی وپشت بسطام خوابگاه تعلق نخواهد گرفت .

8- خوابگاههای برادران فاقدسرویس ایاب وذهاب میباشد ولی درحد مقدورات دانشگاه تعداد محدودی سرویس ایاب وذهاب درساعات خاص جهت پردیس جدید  برقرار می باشد.

9- برابر اطلاعیه مورخه 25/1/93 دانشجویان کارشناسی رتبه های اول تا سوم در هر گرایش و رتبه اول هر دانشکده در مقاطع تحصیلات تکمیلی در اولویت بررسی اسکان با توجه به ظرفیت موجود قرارخواهند گرفت .

لازم به یادآوری است همانطورکه دردفترچه سازمان سنجش درج گردیده دانشگاه شاهرود دو ترم برای دانشجویان تعهد خوابگاه نموده است لذا درصورت  ظرفیت خالی پس از ثبت نام دانشجویان جدید الورود ، بر اساس  اولویت  به  دانشجویانی که کمتر ا ز خوابگاه  استفاده نموده اند خوابگاه واگذارخواهد شد.

اداره امور خوابگاهها

د ر صورت  بروز هرگونه  مشکل ، در  مراحل  ثبت نام  الکترونیکی  می توانید   موضوع  را   از  طریق  اداره   امور  خوابگاهها(آقای عرب احمدی ) پیگیری نمایند .

اطلاعیه پیش ثبت نام خوابگاه خواهران

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان دختردوره روزانه مقطع کارشناسی وکارشناسی ارشد و مقطع دکتری که تاکنون حداکثر دو ترم تحصیلی از خوابگاه  دانشجویی استفاده  نموده اند و متقاضی استفاده از خوابگاه در سال تحصیلی94 -93 می باشند  میرساند :

این عزیزان میتوانند ازتاریخ 1/2/93 لغایت 17/2/93 به سامانه خدمات الکترونیکی معاونت دانشجویی به آدرس : http://stu.shahroodut.ac.ir   مراجعه و در قسمت  درخواست  خوابگاه  نسبت  به  پیش ثبت نام اقدام نمایند .

آخرین مهلت پیش ثبت نام تا پایان وقت اداری روزچهارشنبه17/2/ 92 می باشد.

1- دانشجویانی که تحت پوشش کمیته امدادامام خمینی ، بهزیستی وستاد شاهد وایثارگر می باشند ،ضروریست فایل اسکن شده معرفی نامه خودرا  (تاریخ معرفی نامه باید مربوط به سال 1393 باشد )  هنگام ثبت نام  خوابگاه ،ازطریق سیستم ودر قسمت ارسال فایل وارد سیستم نمایند وسپس در صورت واگذاری اصل معرفی نامه باید تحویل اداره  امورخوابگاهها  گردد.

2-  معرفی نامه کمیته امداد فقط ازکمیته امداد شهرستان شاهرود مورد قبول می باشد.

3-  اسامی دانشجویان مشمول دریافت خوابگاه ،پس از بررسی و با توجه به ظرفیت موجود ، تا قبل ازپایان امتحانات اعلام خواهد شد .

4-  درصورتیکه تعداد متقاضیان بیشترازظرفیت خوابگاه باشدافراد به قید قرعه وبراساس اولویتهای تعیین شده مشخص خواهند شد .

5-  پیش ثبت نام هیچگونه تعهدی درخصوص واگذاری خوابگاه در برنخواهد داشت .

7-  به دانشجویان ساکن درمحدوده دامغان ،میامی وپشت بسطام خوابگاه تعلق نخواهد گرفت .

8-  با عنایت به موارد مندرج در دفترچه انتخاب رشته ،خوابگاههای خواهران فاقد سرویس ایاب وذهاب میباشد.

9 -  برابر اطلاعیه مورخه 25/1/93 دانشجویان کارشناسی رتبه های اول تا سوم در هر گرایش و رتبه اول هر دانشکده در مقاطع تحصیلات تکمیلی در اولویت بررسی اسکان با توجه به ظرفیت موجود قرارخواهند گرفت .

10- دانشجویانی که مابه التفاوت اجاره خوابگاه خود را واریز ننموده اند در اولویت واگذاری خوابگاه در نیمسال تحصیلی94-93 قرار نخواهند گرفت .

لازم  به یادآوری  است  همانطورکه در دفترچه  سازمان سنجش درج گردیده  دانشگاه شاهرود  دو ترم برای دانشجویان  تعهد خوابگاه نموده است لذا درصورت ظرفیت خالی پس از ثبت نام دانشجویان جدید الورود ، براساس اولویت به دانشجویانی که کمتر ا ز خوابگاه  استفاده نموده اند خوابگاه واگذارخواهد شد.

درصورت بروزهرگونه مشکل،درمراحل ثبت نام الکترونیکی میتوانید موضوع را از طریـق اداره امورخوابگاهها (خانم نوروزی ) پیگیری نمایند.

اداره امورخوابگاهها