اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم تقدیر از مدیر سابق امور اداری

برگزاری مراسم تقدیر از مدیر سابق امور اداری
سه شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۲- ۱۳:۲۸:۱۵

برگزاری مراسم تقدیر از مدیر سابق امور اداری

مراسم تقدیر از مدیر سابق امور اداری دانشگاه شاهرود، دوشنبه دهم تیرماه از سوی کارکنان این حوزه برگزار گردید.

مراسم تقدیر و تشکر از زحمات چندین ساله حسن علائی زاده مدیر سابق امور اداری دانشگاه شاهرود، دوشنبه دهم تیرماه از سوی کارکنان این حوزه در مجموعه امور اداری با حضور معاون اداری و مالی دانشگاه، کارکنان و جمعی از اعضای تیم فوتبال کارکنان دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم دکتر محمدعلی مولائی معاون اداری و مالی، مهندس عباس بادپا سرپرست امور اداری، مرتضی محمدیون عضو هیأت علمی دانشکده صنایع و مدیریت در سخنانی از زحمات و تلاش های علائی زاده تقدیر کرده و برای وی آرزوی موفقیت نمودند.

در ادامه حسن علائی زاده ضمن بیان تجربیات و ارائه گزارش مختصری از سال های خدمتی خود در دانشگاه، از دست اندرکاران برپایی این مراسم و زحمات همکاران خود تشکر و قدردانی کرد.

در پایان لوح های تقدیر و یادبود و هدایایی از سوی دوستان و همکاران وی در حوزه اداری ، تیم فوتبال کارکنان و معاون اداری و مالی دانشگاه به حسن علائی زاده اهداء گردید.