اخبار و رویدادها: تقدیر از 30 سال تلاش کارشناس دانشکده عمران و معماری

تقدیر از 30 سال تلاش کارشناس دانشکده عمران و معماری
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۲- ۱۱:۰۸:۵۴

تقدیر از 30 سال تلاش کارشناس دانشکده عمران و معماری

جلسه شورای دانشکده عمران و معماری دانشگاه شاهرود برگزارگردید و از اکبر کلانتری کارشناس نقشه­برداری این دانشکده تقدیر به عمل آمد.

جلسه شورای دانشکده عمران و معماری دانشگاه شاهرود با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشکده 30 اردیبهشت ماه برگزار گردید و از اکبر کلانتری کارشناس نقشه­برداری این دانشکده تقدیر به عمل آمد.

در این جلسه دکتر احمدی رییس دانشکده عمران و معماری ضمن تقدیر و تشکر از همکاران این دانشکده در پایان نیمسال دوم 91-92 به ارائه گزارشی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشکده در دو بخش جذب اعضای هیات علمی جدید ، بورسیه های دکتری و راه اندازی 5 رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد عمران و معماری پرداخت و در پایان از تلاش ها و زحمات ارزنده اکبر کلانتری کارشناس نقشه­برداری این دانشکده در طول 30 سال خدمت صادقانه در دانشگاه شاهرود با اهداء لوحی تقدیر به عمل آورد .