اخبار و رویدادها: سمینار اقتصاد توسعه و برنامه ریزی روستایی در دانشگاه صنعتی شاهرود

سمینار اقتصاد توسعه و برنامه ریزی روستایی در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۱- ۱۲:۵۱:۲۳

سمینار اقتصاد توسعه و برنامه ریزی روستایی در دانشگاه صنعتی شاهرود

دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود سمینار اقتصاد توسعه و برنامه ریزی روستایی را با هدف شناختن الگوی توسعه روستایی در این دانشگاه برگزار می کند.

در این سمینار که سه شنبه 28 آذر از ساعت 8:30 الی 11:30 در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی معدن برگزار می شود، نخست دکتر محمد موسوی شاهرودی دبیر این سمینار درباره توسعه صنعتی سخنرانی می کند، سپس مهمان این سمینار، پروفسور کاهل ا-دونوهی رئیس دپارتمان توسعه و برنامه ریزی روستایی کشور ایرلند در مورد الگوی توسعه روستایی ایرلند، محصولات کشاورزی و صادرات آن ها و اشتغال روستایی به ایراد سخن می پردازد.

در این سمینار علمی اساتید، مدیران شهرستان، دانشجویان، کشاورزان و کلیه علاقه مندان به این مبحث شرکت می کنند.