اخبار و رویدادها: دکتر مهدی برادران سرپرست انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود شد

دکتر مهدی برادران سرپرست انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود شد
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۱- ۱۳:۰۲:۲۴

دکتر مهدی برادران سرپرست انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود شد

دکتر مهدی برادران فیروزآبادی استادیار دانشکده کشاورزی به مدت دو سال با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب گردید.

با توجه به انتصاب دکتر علی نجاتی کلاته استادیار دانشکده مهندسی معدن ، نفت و ژئوفیزیک به عنوان مدیر امور فرهنگی، به پیشنهاد دکتر رضا شیخ معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر مهدی برادران فیروز آبادی طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، با حفظ پست سازمانی به مدت دو سال به عنوان سرپرست انجمن های علمی این دانشگاه منصوب گردیده است.

شایان ذکر است این انتصاب با هدف جذب دانشجویان مستعد، علاقه مند و خلاق در راستای تقویت، هدفمند کردن، هدایت و نظارت هر چه بیشتر انجمن های علمی دانشجویی و زمینه فعالیت مستمر و سازنده این انجمن ها صورت گرفته است .