اخبار و رویدادها: ژورنال Journal of Mining And Environmental وارد نمایه ISC شد

ژورنال Journal of Mining And Environmental وارد نمایه ISC شد
شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۰- ۱۱:۱۹:۴۶

ژورنال علمی پژوهشی Journal of Mining And Environmental در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نمایه سازی شد.

با خبر شدیم که

با ارسال گواهینامه ای از سوی علی گزنی معاون پژوهشی و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، این ژورنال بین المللی، سال 2010 در این پایگاه نمایه سازی شد.

ژورنال Journal of Mining And Environmental که به زبان انگلیسی و توسط گروهی از اساتید و متخصصین دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود و سایر کشورهای جهان در دانشگاه صنعتی شاهرود تألیف می شود. در این مجله به آخرین دستاوردها در زمینه اکتشاف و استخراج معدن ، محیط زیست معدن ، هیدروژئولوژی معدن و فرآوری مواد معدنی پرداخته می شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این زورنال به سایت دانشگاه-خدمات الکترونیک-نشریات علمی و پژوهشی و برای کسب اطلاع از الگوی نگارش مقاله به تابلوی اعلانات دانشکده مراجعه فرمایید.