اخبار و رویدادها: آگهی مزایده فروش خودرو دانشگاه صنعتی شاهرود - نوبت دوم

آگهی مزایده فروش خودرو دانشگاه صنعتی شاهرود - نوبت دوم
سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۰- ۱۷:۰۲:۱۸

دانشگاه صنعتی شاهرود در نظر دارد تعداد 4 دستگاه خودروی سواری متعلق به خود را از طریق مزایده عمومی به فروش برساند

‹‹ آگهی مزایده فروش خودرو- نوبت دوم ››

دانشگاه صنعتی شاهرود با عنایت به مجوز اخذ شده از کمیسیون ماده 2 لایحه قانونی نحوه استفاده از اتومبیلهای دولتی و فروش اتومبیلهای زائد، در نظر دارد تعداد 4 دستگاه خودروی سواری متعلق به خود را از طریق مزایده عمومی به فروش برساند. علاقمندان به شرکت در مزایده می‌توانند از تاریخ نشر آگهی بمدت 10 روز جهت بازدید و ارائه پیشنهاد قیمت در ساعات اداری به واحد نقلیه دانشگاه مراجعه نمایند. جهت دریافت شرایط مزایده به سایت دانشگاه به آدرس اینترنتیwww.shahroodut.ac.ir  و یا دبیرخانه مرکزی دانشگاه مراجعه فرمائید.

روابط عمومی دانشگاه

‹‹ فرم پیشنهاد قیمت مزایده خودرو - نوبت دوم››

اینجانب ...................................... فرزند/ شرکت ................................ به شماره شناسنامه/ به شماره ثبت ........................ صادره از ............................. متولد سال ........................ شغل ............................. به نشانی.............................................................................. با اطلاع کامل از شرایط مزایده  و قبول مفاد آن که به پیوست فرم پیشنهاد می باشد متقاضی خرید خودروی سواری ............................. مدل .............................. به شماره انتظامی ..................................... موضوع آگهی مزایده شماره ............................... مورخ ................................. مندرج در روزنامه ................................. می‌باشم و پیشنهاد قیمت خود را براساس موارد اعلام شده به مبلغ .............................................. ریال (بعدد) .............................................. (بحروف) اعلام می نمایم.

چنانچه پییشنهاد اینجانب  مورد قبول قرار گیرد تعهد می نمایم:

1-     ظرف مدت حداکثر یک هفته اقدامات لازم جهت واریز وجه و نقل و انتقال اسناد را انجام دهم.

2-     تأیید می نمایم کلیه ضمائم اسناد و مدارک مزایده جزء لاینفک این پیشنهاد محسوب می شود.

3-     اطلاع کامل دارم که دستگاه مزایده گزار الزامی برای واگذاری خودرو به هریک از پیشنهادها را ندارد.

امضاء متقاضی:

تاریخ:

شرایط مزایده آگهی فروش خودرو - نوبت دوم

1-     تعداد خودروهای قابل فروش 4 دستگاه به شرح ذیل :

نوع خودرو

شماره خودرو

مدل

قیمت پایه به ریال

پیکان سواری

469 الف 12

22.000.000

پیکان سواری

485 الف 12

18.000.000

پژو 405

474 الف 12

35.000.000

پژو 405

479 الف 12

30.000.000

2-  شرایط مزایده:

2-1- مزایده گزار:  دانشگاه صنعتی شاهرود

2-2- میزان تضمین شرکت در مزایده: 5% قیمت پایه برای هر خودرو می باشد که باید طی رسید بانکی جداگانه به حساب شماره 70497 بانک تجارت شعبه دانشگاه صنعتی واریز و به ضمیمه مدارک ارسال گردد.

2-3- پیشنهاد قیمت به ازای هر دستگاه خودرو باید در پاکت جداگانه و لاک و مهر شده با قید نوع خودرو پشت پاکت ارائه گردد.

2-4- کلیه پیشنهادات صرفاً در ساعات اداری  از شنبه لغایت چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 به دبیرخانه مرکزی دانشگاه تحویل گردد.

2-5- مزایده گزار در قبول یا رد هریک از پیشنهادات اختیار تام داشته و هیچ گونه ادعا و اعتراضی دراین زمینه مسموع نخواهد بود.

2-6- مهلت ارسال پیشنهادات حداکثر 10 روز پس از انتشار آگهی می باشد.

2-7-محل دریافت فرم شرکت در مزایده دبیرخانه دانشگاه واقع در میدان هفتم تیر می‌باشد یا به آدرس اینترنتی www.shahroodut.ac.ir  مراجعه نمائید.

2-8- کمیسیون مزایده در تعیین برنده مزایده، با رعایت صرفه و صلاح دولت اتخاذ تصمیم خواهد نمود.

2-9- در پشت پاکت  پیشنهاد قیمت ، متقاضی مکلف است نام و نشانی و آدرس و تلفن تماس خود را قید نماید.

2-10- کلیه هزینه های نقل و انتقال، مالیات، عوارض قانونی- اخذ خلافی، هزینه کارشناسی به عهده برنده مزایده خواهد بود.

2-11- پیشنهادات ناقص و مبهم مورد تأیید نبوده و ترتیب اثر داده نخواهد شد.

2-12- برنده مزایده ظرف مدت یک هفته از تاریخ اعلام نتیجه مزایده می‌بایست برای انجام معامله حاضر شود در غیر اینصورت سپرده برنده ضبط و طبق مقررات با نفر دوم معامله خواهد شد.

2-13-کلیه پیشنهادات حداکثر 5 روز پس از پایان مهلت در کمیسیون مزایده که بصورت غیرحضوری برگزار خواهد شد بازگشایی و نتایج اعلام خواهد شد.

2-14- برنده مزایده باید مبلغ خودرو را نقداً به حساب دانشگاه واریز نماید.