اخبار و رویدادها: برگزاری اردوی سیاحتی و زیارتی از سوی شورای فرهنگی دانشکده شیمی

یکشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۰- ۱۲:۳۳:۰۱

برگزاری اردوی سیاحتی و زیارتی از سوی شورای فرهنگی دانشکده شیمی

برگزاری اردوی سیاحتی و زیارتی از سوی شورای فرهنگی دانشکده شیمی شورای فرهنگی دانشکده شیمی، اقدام به برگزاری اردویی به مقصد مشهد مقدس نمود. در این اردوی دو روزه که تعداد 40 نفر از دانشجویان دختر این

برگزاری اردوی سیاحتی و زیارتی از سوی شورای فرهنگی دانشکده شیمی

شورای فرهنگی دانشکده شیمی اردوی زیارتی مشهد مقدس را برگزار کرد .

در این اردوی دو روزه که تعداد 40 نفر از دانشجویان دختر این دانشکده حضور داشتند. علاوه بر زیارت حرم نورانی ثامن الحجج (ع)، دانشجویان در برنامه های فرهنگی حرم همچون مراسم دعای کمیل و دعای ندبه شرکت نمودند. همچنین بازدید از موزه مرکزی آستان قدس رضوی و آرامگاه فردوسی در توس از دیگر برنامه های فرهنگی این اردو بود.

شایان ذکر است معاونت فرهنگی با حمایت از اردوهای زیارتی درون دانشکده ای ، سعی در ارتقای فرهنگ دینی و ملی و فعالتر نمودن شوراهای فرهنگی دانشکده ها دارد.