اخبار و رویدادها: کانون هلال احمر دانشگاه دوره آموزش تزریقات و پانسمان را برگزار می کند

کانون هلال احمر دانشگاه دوره آموزش تزریقات و پانسمان را برگزار می کند
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰- ۱۵:۴۹:۱۴

کانون هلال احمر دانشگاه دوره آموزش تزریقات و پانسمان را برگزار می کند کانون هلال احمر دانشگاه صنعتی شاهرود یک دوره آموزشی تزریقات و پانسمان را با حضور دانشجویان برگزار می کند . این دوره آموزشی در

کانون هلال احمر دانشگاه دوره آموزش تزریقات و پانسمان را برگزار می کند

این دوره آموزشی در ادامه کلاس های امداد و کمک های اولیه نیمسال اول تحصیلی، برگزار شده است و دو گروه 90 نفره از دانشجویان به مدت 8 ساعت به فراگیری مهارت های تزریقات و پانسمان می پردازند.

شایان ذکر است کلیه کلاس های آموزشی کانون دانشجویی هلال احمر به صورت رایگان و با همکاری مربیان مجرب سازمان امداد و نجات جمعیت  هلال احمر برگزار می شود.