اخبار و رویدادها: دستور العمل اجرایی چهاردهمین مراسم جشن ازدواج دانشجویی 89-90

سال تحصیلی 90-89

Pبخش اول:

*شرایط و ضوابط ثبت نام:

1-زمان آغاز ثبت نام برای زوج های دانشجو از تاریخ 4 آذرماه الی 4 دیماه سال 1389 خواهد بود.

2-دانشجویان ملزم هستند پس از ثبت نام ، حداکثر بعد از یک هفته ، مدارک لازم را به دفتر نهاد در دانشگاه مربوط ارائه نمایند.

3-بعد از پایان یافتن زمان تحویل مدارک از طرف دانشجو ، دفاتر هیچگونه تعهدی نسبت به دریافت مدارک دانشجویان ندارند.

4-مدارک لازم جهت تایید صحت ثبت نام دانشجو:

-اصل وکپی عقدنامه

-اصل وکپی شناسنامه زوجین

-اصل و کپی کارت ملی زوجین

-اصل و کپی کارت دانشجویی

-اصل پرینت فرم ثبت نام اینترنتی که توسط دانشجوی داوطلب تایید شده است.

*دریافت فرم تکمیل شده نظرسنجی ویژه زوج های دانشجو که در صفحه اول سایت موجود است.

∙در صورت دارا بودن سهمیه شاهد، نخبگان علمی ،فعالان فرهنگی دینی(برگزیدگان مسابقات کشوری در رشته های قرآن ، حفظ و قرائت ، نهج البلاغه ، حکمت مطهر ،صحیفه سجادیه و...)اصل وکپی مدارک مربوط به دفتر ارائه شود.

5- تاریخ عقد مجاز برای ثبت نام ، از تاریخ 31/6/88 الی31/6/89 می‌باشد.

6-یک نفر از زوج‌های دانشجو (که هر دو مشغول به تحصیل در دانشگاه هستند)به عنوان داوطلب اصلی اقدام به ثبت نام در دانشگاه خود نموده و از تکرار ثبت نام در دانشگاه همسر جداً خودداری شود.(در غیر اینصورت پس از ارزیابی خودکار اطلاعات، سیستم اطلاعات همسان را به صورت کامل حذف نموده و به هیچ یک از ثبت نامی ها ترتیب اثر داده نخواهد شد.)

آدرس سایت:      www.reg89.ezdevaj.nahad.ir      و      www.nahad.ir